Meny

Ny flyglinje för Sörmland närmare kontinenten

Bild på ett plan som flyger i solnedgången.

- Nu kommer hela vår region närmare kontinenten, säger Viking Jonsson (S), Regionförbundet Sörmlands ordförande om Ryanairs glädjande beslut att starta en direktlinje från Skavsta flygplats till Kastrup, Köpenhamn.

Kastrup är en viktig knutpunkt för flyget. Genom att det blir enkelt att kunna resa dit blir det också enkelt att resa vidare ut i världen. Det omvända gäller förstås också, det blir enkelt att resa hit till Sörmland, för affärer såväl som nöjen! Att två storstadsregioner, Stockholmsregionen och Öresundsregionen, får närmare till varandra kommer att ha en gynnsam inverkan på näringslivet, menar Viking Jonsson.

Redaktör: Administrator

Uppdaterad: 2016-09-06

Kommentera här...
Fyll i ditt namn
Fyll i din e-postadress...