Meny

Sörmländska framgångar i Kock-VM

Bild på Tommy Myllymäki.
Tommy Myllymäki. Foto: Anders Henriksson, www.flickr.com

Regionförbundet Sörmlands egen ”omslagspojke”, Julitakrögaren Tommy Myllymäki, erövrade en bronsmedalj när Kock-VM avgjordes i franska Lyon i veckan.

Tommy Myllymäki tog hem silvret i VM för fyra år sedan, och vann Kock-EM förra året. Det innebär att han vunnit samtliga tre valörer på medaljer även om det är på olika nivåer. Regionförbundet gratulerar Tommy till framgångarna och är mycket glada över att det är just han som lagat till den sörmländska ”måltiden” i regionförbundets film som består av inslag från länets samtliga kommuner och landstinget och som går att titta på här!

Se kortfilmen "Laga sörmländskt".

Redaktör: Administrator

Uppdaterad: 2016-09-06

Kommentera här...
Fyll i ditt namn
Fyll i din e-postadress...