Meny

Greger Tidlund ordförande för strukturfonderna

Bild på Greger Tidlund.

Grattis Greger Tidlund (S), från Trosa, som regeringen utsett till ordförande för Östra Mellansveriges struktur- fondspartnerskap!

 - Det ska bli spännande att få arbeta med så stora och viktiga frågor som bland annat arbetslöshet, integration och studieavhopp som är utmaningar som hela Europa brottas med, säger Greger Tidlund i en kommentar till utnämningen. Greger har en lång politisk bana bakom sig och har varit ledamot i strukturfondspartnerskapet sedan 2007. Partnerskapets uppgift är att prioritera bland godkända ansökningar till Socialfonden och Regionalfonden från Sörmland, Västmanland, Östergötland, Uppsala och Örebro län som alla ingår i Östra Mellansverige. Socialfonden öppnades för ansökningar vecka 5 och regionalfonden öppnas vecka 7.

Redaktör: Administrator

Uppdaterad: 2016-09-06

Kommentera här...
Fyll i ditt namn
Fyll i din e-postadress...