Meny

Lättare hitta rätt företagsstöd

Banner för verksamt.se - samlad service från myndigheter som säger "På verksamt.se/sormland har vi samlat information om regionens företagsstöd för dig som driver eller vill starta företag. Här hittar du också aktuella evenemang i din närhet."

Trassligt att hitta rätt företagsstöd? Inte nu längre. I dagarna har en ny sida på webben lanserats som förenklar för dig som är företagare att komma i kontakt med de regionala aktörerna inom företagsrådgivning, finansiering och lokala nätverk som finns till hjälp för dig. Kolla in Verksamt.se/sormland!

Verksamt.se är en landsomfattande tjänst på nätet som samlar information om företagsstöd på ett och samma ställe. Ambitionen är att sajten ska växa med regionala undersidor så att det blir riktigt enkelt för företagare att hitta det som erbjuds i deras närområde. Sajten vänder sig till alla kategorier av företag och information finns från planeringsfasen till sådant som den rutinerade företagaren har nytta av.

Det är Tillväxtverket som har hand om sidan och samarbetar med de regionalt tillväxtansvariga, för Sörmlands del regionförbundet, och de lokala organisationerna som arbetar med företagsrådgivning för att förse den med uppgifter. På sidan finns också regionens aktuella evenemang som till exempel utbildningar, nätverksträffar och branschdagar.

Sörmlandssidan som har lanserats i oktober är under uppbyggnad och kommer successivt att fyllas på med flera aktörer/organisationer, evenemang och nya funktioner. Där ska också spännande sörmländska företag och människor som bidrar till tillväxten i regionen lyftas fram.

Besök sidan för Verksamt.se här.

Redaktör: Administrator

Uppdaterad: 2016-09-06

Kommentera här...
Fyll i ditt namn
Fyll i din e-postadress...