Meny

Börja göra affärer på nya marknader

Bild på vinkraftverk. Foto: www.pixabay.com

Nu har företag som vill börja göra affärer på den internationella marknaden chansen att söka ekonomisk stöd. Mellan 50 till 250 000 kronor kan sökas och en typ av check riktar sig särskilt till företag som har utvecklat produkter inom miljöteknik.

Affärsutvecklingscheck för internationalisering

Checkarna är för företag som vill nå nya internationella marknader med färdigutvecklade produkter. Företag med 2-49 anställda och en omsättning på minst 3 miljoner kan söka 50 000 - 250 000 kronor i stöd. Minst 50 procent av beloppet är egen finansiering.

 

Affärsutvecklingscheck för internationalisering inom grön tillväxt

Checkarnas syfte är att förbättra förutsättningarna för att nå nya, internationella marknader med färdigutvecklade produkter inom miljöteknik. För att söka ska företaget ha miljöanpassade produkter, 2-49 anställda och minst 3 miljoner i omsättning. Stödet som söks ska vara mellan 50 000 och 250 000 kronor och företaget ska själv stå för minst 50 procent av finansieringen.

Läs mer om checkarna på Tillväxtverkets hemsida.

 

Tillväxtverkets logotyp

 

Redaktör: Carina Wilhelmsson

Uppdaterad: 2016-10-26

Kommentera här...
Fyll i ditt namn
Fyll i din e-postadress...