Meny

Sörmlandsmedalj till Printz

Landshövding Liselott Hagberg och pristagaren Maria Printz. Foto: Monica Swärd

Sörmland är ett matlän att räkna med - och det har Maria Printz bidragit till! För sitt brinnande engagemang för bland annat landsbygdsutveckling har hon tilldelats Sörmlandsmedaljen.

Det var en mycket glad och rörd Maria Printz, från Printz bageri, som fick motta den ärofyllda Sörmlandsmedaljen ur landshövding Liselott Hagbergs hand på Sörmlandsdagen den 28 september. Och delar av motiveringen löd så här:

”Hon har, dels genom eget företagande, dels i god samverkan med andra, bidragit till att utveckla och uppmärksamma Sörmlands arbete inom matområdet. Maria är en sann vän av utveckling på landsbygd. Genom sitt brinnande engagemang har hon bidragit till att placera Sörmland på matkartan.”

Läs mer om Sörmlandsdagen i det kommande nyhetsbrevet i oktober.

 

Redaktör: Carina Wilhelmsson

Uppdaterad: 2016-09-29

Kommentera här...
Fyll i ditt namn
Fyll i din e-postadress...