Meny

Ledningskonferens i Manchester

Från vänster ser vi regiondirektör Cristine Dahlbom, Ann-Sofie Lifvenhage, kommunalråd från Gnesta, Lars Härnström, kommunalråd från Katrineholm, Patrik Renfors, kommunalråd i Oxelösund, Daniel Portnoff, kommunalråd i Trosa, Göran Dahlström, kommunalråd i Katrineholm och Charlotte Prennfors, oppositionsråd i Vingåker.

Så här trevligt såg det ut när några av Sörmlands ledande politiker och tjänstemän intog Morgonsoffan i BBC:s frukostprogram som sänds från studion i Manchester.

Tillsammans med ett 40-tal politiker och tjänstemän var de på studieresa till Manchester i början av oktober för att studera den strukturomvandling som staden gått igenom från tung industristad till en stad i förvandling som bland annat satsat mycket på turism och kultur.

- Ambitionen var att öka våra kunskaper om framgångsrika strategier, om vilka processer som lett framåt och vilka erfarenheter och resultat som de har fått, förklarar Viking Jonsson, (S), ordförande för Regionförbundet Sörmland.

I nästa nyhetsbrev, som kommer ut i slutet av oktober, berättar vi mer om ledningskonferensen i Manchester.

Redaktör: Maria Edström

Uppdaterad: 2017-10-09

Lyssna på sidan

Kontaktperson

Monica Swärd

Välkommen att kontakta
mig för mer information!

Monica Swärd

Administrativ chef och kommunikationschef

Chef för administrativa enheten och ansvarig för den övergripande externa kommunikationen.

Skicka e-post
Telefon: 070 - 528 49 58