Meny

Kompetensforum 2017 drog storpublik till Hedenlunda Slott

Jonas Södergren från Arbetsförmedlingen berättar om #jobtech - en plattform under utveckling för alla aktörer på arbetsmarknaden

110 personer hade tagit sig till Hedenlunda för att få veta mer och diskutera hur vi kan bli bättre på att matcha kompetens och behov till våra sörmländska arbetsgivare. Dagen bjöd på många intressanta föreläsare, paneldebatt, inspirationsföreläsning och diskussioner.

En engagerad publik ställde många frågor som ledde till intressanta diskussioner. Slutsatsen blev att det är viktigt att ha en gemensam utgångspunkt för att kunna mötas och diskutera kompetensbehov och matchning på arbetsmarknaden. Fortsatt dialog mellan näringsliv, offentliga arbetsgivare, arbetsförmedling och utbildningsväsende kommer att vara avgörande för att vi ska bli bättre på att lägga framtidens kompetenspussel.

 

Här kan du läsa mer och ta del av dagens presentationer.

 

Redaktör: Maria Edström

Uppdaterad: 2017-11-20