Meny

Missa inte årets sista morgonsoffa

Välkommen till Morgonsoffan fredag 8 december, 07.30—09.00 på Scandic Grand i Nyköping

I soffan den här morgonen sitter bland annat Harriet Nilsson från Nysam som pratar om att skapa attraktiva mötesplatser, med upplevelser och miljöer där man känner sig trygg är en förutsättning för ökad kvällsekonomi i stadskärnan. Hon berättar om den nystartade processen ”Purple Flag” som syftar till mer rörelse i centrum efter klockan 17.00. Hon berättar också om ”Möteplats Nyköping” som är en utvecklingsmodell för besöksnäringen i syfte att locka stora mötesplatser, konferenser och idrottsmöten till Nyköpingsregionen.

Vi får också träffa Helena Lennstring, präst i Nyköpings församling som berättar om vad kyrkan gör inför och under julen.

Om du inte hinner storstäda hela huset inför jul och har tröttnat på att laga all julmaten själv så får du också bekanta dig med Invita hemstäd som har lösningen på det ena problemet och Mat Mattes catering på det andra!

Avslutningsvis får vi några smakprov på Nyköpingsrevyn med Sisters of Soul, kanske ett och annat julrim och så julallsång naturligtvis!

Att besöka Morgonsoffan är gratis, anmäl dig senast onsdag 6 december på www.nykopingsregionen.se

Redaktör: Administrator

Uppdaterad: 2017-12-05

Lyssna på sidan

Kontaktperson

Monica Swärd

Välkommen att kontakta
mig för mer information!

Monica Swärd

Administrativ chef och kommunikationschef

Chef för administrativa enheten och ansvarig för den övergripande externa kommunikationen.

Skicka e-post
Telefon: 070 - 528 49 58