Meny

Missa inte morgonsoffan den 9 mars

Logotyp för Morgonsoffan i Nyköping-Oxelösund. Copyright Carina Wilhelmsson, Regionförbundet Sörmland.

Regionförbundet står som värd och det kommer att pratas både regionbildning och nya sörmlandsstrategin. Årets Sörmlänning och nyhetspanel är också spännande inslag i fredagens morgonsoffa på Scandic Grand i Nyköping.

Han är bland annat årets Sörmlänning, egen företagare, fyrabarnspappa och flykting från Syrien − Mohammed Mouaid gästar Morgonsoffan denna marsmorgon och har säkert mycket att berätta om både det ena och det andra.

Region Sörmland står för dörren och landstingsstyrelsens ordförande, Monica Johansson, förklarar bakgrunden till den stundande regionbildningen och vad den innebär för oss sörmlänningar. Viking Jonsson, regionförbundets styrelseordförande, är också på plats för att berätta om den nya Sörmlandsstrategin.

Och precis som i TV4:s Nyhetsmorgon har vi naturligtvis en nyhetspanel denna fredagsmorgon som består av tre tunga ledarskribenter i länet; Olof Jonmyren, Susanne Nyström och Bo Höglander som kommenterar de stora händelserna i länet under den gångna veckan.

Slutligen presenterar vi Nyköpings senaste tillskott på restauranghimlen − Pinchos i Biostaden där du i framtiden både kan äta, dricka och se på film − samtidigt. Samuel Gergin och Hanna Bengtsson berättar mer om det.

Att besöka Morgonsoffan är kostnadsfritt, men din anmälan är bindande.
Vid utebliven närvaro faktureras du en avgift på 200 kr.

Anmäl dig senast onsdagen den 7 mars på www.nykopingsregionen.se

Redaktör: Administrator

Uppdaterad: 2018-03-06

Lyssna på sidan

Kontaktperson

Monica Swärd

Välkommen att kontakta
mig för mer information!

Monica Swärd

Administrativ chef och kommunikationschef

Chef för administrativa enheten och ansvarig för den övergripande externa kommunikationen.

Skicka e-post
Telefon: 070 - 528 49 58