Meny

Grattis på 10-årsdagen!

På internationella kvinnodagen 8 mars, firade de kvinnliga företagarna på väg 223 tioårsjubileum med pompa, ståt och jubileumstal av landshövding Liselott Hagberg.

Föreningen har ett 30-tal medlemmar med ett tjugotal olika verksamheter längs med väg 223. Med bidrag från Länsstyrelsen har man satsat på utbildningar i bland annat marknadsföring och kommunikation. Föreningen ger ensamma företagere gemenskap, stöd och draghjälp. "Ensam är inte stark" som landshövdingen  påpekade i sitt tal.

Pensionat, möbelsnickeri, konsthantverk, fårfarmare, prylbodar och chokladtillverkning är några av de verksamheter som ryms utmed väg 223. Den 5 maj drar säsongen igång och under fruntimmersveckan i juli utlovas extra spännande aktiviteter under detta jubileumsår.

Vi på regionförbundet gratulerar och hoppas att fler sörmländska kvinnor inspireras och vågar starta eget!

Läs mer här: www.vag223.se

 

Redaktör: Administrator

Uppdaterad: 2018-03-19