Meny

Regionförbundet satsar på digitalisering

Kommunerna och landstinget i Sörmland ska ligga i framkant när det gäller digitalisering och digital transformation, därför satsar regionförbundet ytterligare en miljon inom området. I ett nationellt perspektiv ska Sörmland vara ett föredöme i den digitala utvecklingen. Sörmlands medborgare ska vara nöjda med de offentliga tjänsterna och hur de levereras utifrån behov, snabbhet, enkelhet och tillgänglighet.

Så ser visionen och målsättningen ut för det arbete som Regionförbundet Sörmland nu drar igång när det gäller digital transformation som kort kan beskrivas som ”användandet av (digital) teknologi för att drastiskt förbättra företagets presentationer eller omfattning.”

Läs mer i nyhetsbrevet.

Redaktör: Administrator

Uppdaterad: 2018-04-27