Meny

Morgonsoffan tar plats i Almedalen

Om du befinner dig på Gotland i nästa vecka, ta chansen och besök Mälardalssoffan i Almedalen på morgonen den 4 juli. Temat denna morgon går i besöksnäringens tecken. I soffan möter vi bland annat Joakim Lindholm, Skavstas vice vd, Mia Spendrup, vd Loka brunn och Karin Tillman från Steam Hotell i Västerås. Nyhetspanelen finns också på plats och programledare är som alltid den eminenta Julia Rosqvist.

Besöksnäring blir lite av ett tema på den första Mälardalssoffan i Almedalens historia. Joakim Lindholm, vice vd på Stockholm Skavsta flygplats pratar om flygplatsens framtid, bland annat med anledning av de nya ägarna och den framtida Ostlänken. På programmet har vi också den populära nyhetspanelen med Vidar Andersson från Folkbladet Östgöten, Lars Ströman från Nerikes Allehanda och Olof Jonmyren från Södermanlands Nyheter. I soffan denna morgon sitter också Mia Spendrup som är vd för Loka Brunn och Grythyttan och Karin Tillman från Steam Hotell i Västerås.

Medverkar gör även ägarna till Jürss gårdsmejeri som numera är stationerade i Hälleforsnäs i Sörmland och som nyligen har kammat hem både ett guld och ett brons för sina goda ostar i Ost-VM.

Mälardalssoffan är ett smarbete mellan Mälardalsrådet, Region Örebro län, Region Västmanland och Regionförbundet Sörmland.

Här finns morgonens program

Anmäl dig via denna länk senast fredag 29 juni

Redaktör: Administrator

Uppdaterad: 2018-06-27

Lyssna på sidan

Kontaktperson

Monica Swärd

Välkommen att kontakta
mig för mer information!

Monica Swärd

Administrativ chef och kommunikationschef

Chef för administrativa enheten och ansvarig för den övergripande externa kommunikationen.

Skicka e-post
Telefon: 070 - 528 49 58