Meny

Nyhetsbrev

Redaktör: Administrator

Uppdaterad: 2017-03-08

Nyhetsbrev mars 2018

Nyhetsbrev mars 2018

Sörmland vill fördubbla besöksnäringen. Vi är på god väg, men vad krävs det mer för att lyckas med detta ambitiösa mål? Hur ska vi få elen att räcka till för framtidens behov? Vad är en attraktiv region 2050? Läs mer om dessa frågor och mycket annat i månadens nyhetsbrev.

Nyhetsbrev februari 2018

Nyhetsbrev februari 2018

I detta nyhetsbrev handlar det mycket om regionbildning, regionförbundets uppdrag och den nya sörmlandsstrategin. Viktiga och stora frågor för oss sörmlänningar, men månadens nyhetsbrev innehåller även en hel del annat smått och gott!

Nyhetsbrev januari 2018

Nyhetsbrev januari 2018

Ett nytt spännande år har just börjat. Regionbildningen, den nya sörmlandsstrategin, miljö och cirkulär ekonomi, affärsutvecklingscheckar och #metoo är en del av vad du kan läsa i årets första utgåva av nyhetsbrevet.

Nyhetsbrev december 2017

Nyhetsbrev december 2017

Årets sista nummer innehåller flera intressanta debattartiklar om läget i Sörmland, regionbildningen och Ostlänken. Dessutom får du stifta bekantskap med ett IT-företag i Nyköping som tagit till sig det agila sättet att arbeta och gjort det till en livsstil. Vår jämställdhetskrönika uppmanar oss att ägna julen åt reflektion för att kunna starta det nya året i jämställdhetens tecken.

Nyhetsbrev november 2017

Nyhetsbrev november 2017

Hur skapar vi bättre tillväxt i Sörmland? Genom att bland annat arbeta med kompetensförsörjning, utbildning, integration och innovation. Detta nummer av nyhetsbrevet är fullt av idéer och inspiration inom dessa områden.

Nyhetsbrev oktober 2017

Nyhetsbrev oktober 2017

I Oktobernumret kan du bland annat läsa om ledningskonferensen i Manchester, vem som vann årets Sörmlandsmedalj, varför Camilla är besviken på Nobelpriset, igen och om regionbildningen.

Nyhetsbrev september 2017

Nyhetsbrev september 2017

Nyhetsbrev september

Nyhetsbrev augusti 2017

Nyhetsbrev augusti 2017

Nyhetsbrev augusti 2017

Nyhetsbrev juni 2017

Nyhetsbrev juni 2017

Spelar det någon roll för jämlikhetsarbetet att samhället är fyllt av bilder av mäktiga män? Det funderar Camilla Neudorfer på i spalten "Jäm(n)t göra". Regionförbundets bidrag till förändrade strukturer för vuxenutbildningen, lärdomar från Region Uppsalas regionbildning och inte minst en analys av arbetsmarknadens svårighet att återhämta sig efter en kris, är annat i månadens nyhetsbrev.

Nyhetsbrev maj 2017

Nyhetsbrev maj 2017

Den digitala utvecklingstakten är hög just nu, och stora bolag behöver samarbeta med små innovativa start-up-företag för att hänga med. Hur vi får dem att mötas diskuterades på årets Innovationsriksdag. Läs om det och mycket mer i månadens nyhetsbrev om regional utveckling.

Lyssna på sidan

Kontaktperson

Maria Edström

Välkommen att kontakta
mig för mer information!

Maria Edström

Kommunikatör

Huvudredaktör för hemsida och nyhetsbrev.

Skicka e-post
Telefon: 070-644 88 81