Meny

Ledningskonferensen i Regio Randstad, Nederländerna

Årets ledningskonferens för Regionförbundet Sörmland går till Regio Ranstad i Nederländerna. Här finns Nederländernas ekonomiska, politiska, kulturella och industriella centrum.

Regionen omfattar de fyra provinserna Nord-Holland och Syd-Holland, Utrecht och Flevoland med städerna Amsterdam, Haarlem, Haag, Rotterdam och Leiden. Regionen, med cirka 7,5 miljoner invånare, är en av de viktigaste tillväxtregionerna i Europa.

Programmet har fokus på regional och lokal utveckling. Programmet innehåller möten med företrädare för olika samhällsnivåer.

- Ledningskonferensen är en input till Sörmlandsstrategin. Den är till för att öka kunskapen om hur Sörmland påverkas av den globala ekonomin. Den ska även inspirera till sörmländskt nytänkande i Stockholm-Mälarregionen samt stärka relationerna mellan regionförbundets medlemmar, förklarar Marita Bengtsson, (s), ordförande i Regionförbundet Sörmland.

Målgruppen är kommunernas och landstingsstyrelsens presidier, ledamöter i regionförbundets arbetsutskott samt kommunchefer/landstingsdirektör.

Resan bekostas av respektive kommun/landsting och uppgår till 15 000 kronor per deltagare.

För eventuella frågor, ring:
Marita Bengtsson, (s) Ordförande i Regionförbundet Sörmland
070 – 512 20 82

Göran Norberg Förbundsdirektör
070 – 644 56 25

Hämta pressmeddelandet

Redaktör: Monica Swärd

Uppdaterad: 2016-04-06

Lyssna på sidan

Kontaktperson

Monica Swärd

Välkommen att kontakta
mig för mer information!

Monica Swärd

Kommunikationschef

Ansvarig för den övergripande externa kommunikationen.

Skicka e-post
Telefon: 070 - 528 49 58