Meny

Pressinbjudan till Innovationsmotorn

En dag full av inspiration och erfarenhetsutbyte

Torsdagen den 2 december bjuder Regionförbundet Sörmland in till en heldag som handlar om att stimulera innovationer.

Då presenteras vad som hänt i projektet ”Att stimulera innovationer i tidiga skeden” och ”Innovationsbyrån Plus” som avslutas efter årsskiftet. Dagen är också ett avstamp inför det fortsatta innovationsarbetet i länet där Företagslabbet i Nyköping, Nätverket Din Idé i Eskilstuna, Växthuset i Strängnäs och Innovationsbyrån Plus i Katrineholm deltar.

Under rubriken ”Innovativa processer i politiken” och om innovationsarbetets betydelse för regionen talar Jimmy Jansson, kommunstyrelsens blivande ordförande i Eskilstuna. På temat nationell innovationspolitik, en strategi för ökad tjänsteinnovation, medverkar Sara Modig från Näringsdepartementet. Och under titeln ”På spaning efter framtiden” döljer sig en spaningskavalkad med flera debattörer från plattformen för hållbara innovationer i Sverige Globe Forum, den regionala tillväxtinkubatorn CREATE i Mälardalen, Sara Hägglund från Idélab och Johan Schuber från Innovation för tillväxt (IVA).

Tid och plats: Seminariet äger rum i Scenografistudion/Idélab på Mälardalens högskola i Eskilstuna mellan klockan 09.00 och 16.00.

Välkomna!

För mer information, kontakta
Astrid Trautsch, projektledare för Innovationsmotorn 070 – 649 74 86

Redaktör: Monica Swärd

Uppdaterad: 2015-04-01

Lyssna på sidan

Kontaktperson

Monica Swärd

Välkommen att kontakta
mig för mer information!

Monica Swärd

Administrativ chef och kommunikationschef

Chef för administrativa enheten och ansvarig för den övergripande externa kommunikationen.

Skicka e-post
Telefon: 070 - 528 49 58