Meny

Experter tar sig in på HM:s nordenlager

Den 19-20 maj besöker Komexp, Kommunikationsexperternas förening, Sörmland i samband med att nätverkets årsmöte hålls på Dufveholms herrgård i Katrineholm. Nätverket består av ansvariga tjänstemän för infrastrukturplanering runt om i landet.

– Under två dagar ska vi visa upp Sörmlands logistiksatsningar för övriga Sverige, berättar Carina Jönhill Nord, ansvarig för kollektivtrafik och infrastruktur på Regionförbundet Sörmland, och dessutom ordförande i Komexp. Vi har mycket bra att visa upp, och en hel del att berätta om satsningar som är på gång.

Studiebesök på bland annat Eskilstuna logistikområde och Stockholm Skavsta Flygplats och föredrag om Katrineholms kommuns satsning på ett Logistikcenter står på programmet.

– Lite extra glada är vi över att också få besöka HM:s nordenlager, det inte är så många som får den möjligheten, fortsätter Carina Jönhill Nord.

Tyngre logistik får besökarna titta på under besöken på SSAB och Oxelösund Hamn, och företagen berättar då om sina godstransporter och logistikbehov.

För mer information, kontakta
Carina Jönhill Nord, ansvarig för kollektivtrafik och infrastruktur Regionförbundet Sörmland, 070-347 78 89

Redaktör: Monica Swärd

Uppdaterad: 2015-03-30

Lyssna på sidan

Kontaktperson

Monica Swärd

Välkommen att kontakta
mig för mer information!

Monica Swärd

Administrativ chef och kommunikationschef

Chef för administrativa enheten och ansvarig för den övergripande externa kommunikationen.

Skicka e-post
Telefon: 070 - 528 49 58