Meny

Sörmlands exportmogna besöksalternativ på webben

Pressinbjudan: På tisdag, den 17 juni, klockan 13.00 på Regionförbundet Sörmlands kontor på Storhusqvarn i Nyköping inviger ordföranden Viking Jonsson den nya webbportalen visitsormland.com.

Portalen ska stärka Sörmlands position som Sveriges främsta slottsdestination och marknadsföra och sälja de fantastiska upplevelser som Sörmland har att erbjuda såväl svenska som utländska besökare.

Vid lanseringen är det ett 70-tal företag och aktörer som tillhandahåller information och bokningsmöjligheter på visitsormland.com. Det innebär bland annat att de anslutna företagen kan presentera alla sina paketerbjudanden och evenemang på samma plats. De kan även uppdatera sin information på sin egen presentationssida.

VisitSörmland kommer också att fungera som en besöksguide och innehålla turistinformation från länets olika kommuner.

- Syftet är helt enkelt att göra en gemensam satsning för att göra hela Sörmland mer tillgängligt för alla besökare. Det innebär i klartext att hela världen nu kan boka sin upplevelse, sin semester eller sitt besök i Sörmland genom vårt projekt att ta fram exportmogna destinationer, förklarar Viking Jonsson och fortsätter:

- Därmed är det projekt som Regionförbundet Sörmland varit med om att starta upp och finansiera med en miljon kronor slutfört. Nu blir detta en ordinarie del av den fasta verksamhet som Sörmlands turismutveckling driver på uppdrag av oss, förklarar Viking Jonsson.

I samband med lanseringen bjuder vi in representanter från medierna i Sörmland.

För mer information, kontakta
Viking Jonsson(S), ordförande, Regionförbundet Sörmland 070 – 528 82 45

Redaktör: Monica Swärd

Uppdaterad: 2015-03-27

Lyssna på sidan

Kontaktperson

Viking Jonsson (S), Vingåkers kommun

Välkommen att kontakta
mig för mer information!

Viking Jonsson (S), Vingåkers kommun

Ordförande i regionstyrelsen, ordförande i arbetsutskottet, ingår i regionstyrelsens presidium

Skicka e-post
Telefon: 070-528 22 45