Meny

Greger Tidlund – ny ordförande för strukturfondspartnerskapet i Östra Mellansverige

Regeringen har nyligen utsett före detta kommunal- och landstingsrådet Greger Tidlund från Trosa till ny ordförande för strukturfondspartnerskapet för Östra Mellansverige där bland annat Sörmland ingår.

- Det ska bli spännande att få arbeta med så stora och viktiga frågor som bland annat arbetslöshet, integration och studieavhopp som är utmaningar som hela Europa brottas med, säger Greger Tidlund i en kommentar till regeringens utnämning.

Greger Tidlund har tidigare varit ledamot i strukturfondspartnerskapet under den gångna programperioden där samverkan, utmaningar och resultat har varit ledorden i det regionala samarbetet där även Östergötland, Örebro, Uppsala och Västmanlands län ingår.

- Med vårt unika arbetssätt har vi byggt upp ovärderliga kontakter med arbetsförmedlingen, försäkringskassan och andra viktiga organisationer. Vi kommer med all säkerhet att sätta oss på kartan och får fram fler långsiktiga och integrerade projekt som gör skillnad i våra organisationer, förklarar Greger.

- Regionförbundet Sörmland gratulerar Greger till uppdraget och han blir en kvalificerad ordförande för hela ÖMS-regionen, säger regionförbundets ordförande Viking Jonsson (S).


För mer information, kontakta
Greger Tidlund
072 – 245 23 95 

Viking Jonsson
070 – 528 44 92

Redaktör: Administrator

Uppdaterad: 2015-08-21

Lyssna på sidan

Kontaktperson

Monica Swärd

Välkommen att kontakta
mig för mer information!

Monica Swärd

Administrativ chef och kommunikationschef

Chef för administrativa enheten och ansvarig för den övergripande externa kommunikationen.

Skicka e-post
Telefon: 070 - 528 49 58