Meny

Hitta rätt företagsstöd

Nyhetsbild: Banner för verksamt.se - samlad service från myndigheter som säger "Ska du exportera, söka finansiering eller anställa personal? På verksamt.se/sormland hittar du aktörer som erbjuder kostnadsfri rådgivning utifrån dina behov.

Nu kan du som bor i Sörmland få en samlad bild över regionens företagsrådgivning, finansiering och lokala nätverk. Här hittar du aktörer som erbjuder kostnadsfri rådgivning och stöd.

All företagsrådgivning samlat på ett ställe

Vi arbetar aktivt för att kunna erbjuda anpassad regional information utifrån lokala förutsättningar och möjligheter. Verksamt.se/sormland har tagits fram av Tillväxtverket tillsammans med Regionförbundet Sörmland och de lokala organisationerna som arbetar med företagsrådgivning.
Här kan företagare i Sörmland på ett enkelt sätt hitta rätt stöd och hjälp i sitt närområde.


Kalendarium för aktuella händelser

Utöver att ge en samlad bild av stöd och hjälp finns här också ett kalendarium som visar aktuella händelser i regionen. Det kan till exempel handla om utbildningar, nätverksträffar eller branschdagar.

Organisationerna som finns på de regionala sidorna uppdaterar själva informationen om sina verksamheter och om aktuella evenemang.

Redaktör: Administrator

Uppdaterad: 2018-06-20

Lyssna på sidan

Kontaktperson

Emma Hanson

Välkommen att kontakta
mig för mer information!

Emma Hanson

Strateg

Förverkligandet av Innovationsstrategin.

Skicka e-post
Telefon: 070-655 33 32